Stopp nazistene - Motdemonstrasjon

Fredrikstad, Norway - Stopp nazistene - Motdemonstrasjon

Fredrikstad, Norway
laurdag 29.7.2017
Fra 12:00 Opp til 21:00
Fredrikstad, Norway
NorwayFredrikstad
Vis på kartet
3062 Deltager
Politiet har gitt tillatelse til at den nazistiske terrororganisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen får gjennomføre sin homohat-marsj i Fredrikstad Lørdag 29. Juli. Planen til de sinte nazistene er at de skal trampe rundt i tog og holde appeller midt i Fredrikstads hjerte på Stortorget.

Det er lov å være skuffa, frustrert og forbanna over politiets vedtak, men vi må forsøke å rette energien mot gjennomføringen av en massiv motmarkering. En markering i mangfoldets og kjærlighetens tegn som gjør nazistenes markering til en liten parentes. Så inviter, del og spre arrangementet som aldri før!

Det er viktig og riktig å stå opp mot nazismen som drepte millioner av mennesker for bare 72år siden. Vi må stå samlet mot hatet og trekke en tydelig grense. Ingen nazister i våre gater! Aldri mer!

Som en motsetning til alt hatet så er vi i gang med planleggingen av en folkefest som skal bli vår base i tillegg til selve motdemonstrasjonen. Vi snakker scene, landskjente artister, gode appeller, kjærlighet, regnbueeffekter, solidaritet og mangfold.

Vi er i dialog med flere artister og appellanter som er villig til å stille opp "non-profitt". Men det koster å leie scene, utstyr, riggfolk osv. Foreløpig har vi ikke ei krone å bruke så her er vi helt avhengig av økonomisk hjelp! Det er også satt opp flere busser fra blant annet Oslo og Vestfold som også roper etter bevilgninger.

Vi har en arbeidsgruppe på foreløpig 80 dedikerte personer som har tanker om gjennomføring, økonomi, eller som representerer partier, forbund og foreninger. Vi har et sterkt håp om å komme til enighet om noe som er så bra og virkningsfullt at de aller fleste ønsker å stille seg bak det. Her trenger vi hjelp av flere ressurspersoner fra ulike hold så hvis du har noe å bidra med så send meg en meling.

Aldri mer er nå!
Mot rasisme
Mot nazisme

Vis mer
Mot homofobi

Bli med og inviter.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.