Frode Alnæs Trio

Fredriksvern Verft, 3290 Stavern, Norge - Frode Alnæs Trio

Fredriksvern Verft, 3290 Stavern, Norge
fredag 7.7.2017
Fra 21:00
laurdag 8.7.2017
Opp til 0:00
Fredriksvern Verft, 3290 Stavern, Norge
Country Name
0 Deltager
Mest sannsynlig Norges beste gitarist, kommer til Stavern 7 juli i trio format, altså tre ganger så bra! Få med dere dette fyrverkeriet av en entertainer.

Frode Alnæs er gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Frode regnes som en seriøs komponist og en av Norges beste gitarister. Han er også en dyktig sanger.

Frode Alnæs har alltid ønsket å spille på mange strenger. Han er artisten og komponisten som konsekvent forsøker å bryte musikalske grenser.

Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste og de beste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” samt verdenskjente ”Vitae Lux”. Høsten 2013 var Frode aktuell med sitt nye soloalbum «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. I mars 2016 kom hans første – og lenge etterspurte – instrumentalplate «Kanestrøm», med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.