JK Nordisk 2018

Markus kirke, St.hanshaugen, Ullevålsveien 41, Oslo - JK Nordisk 2018

Markus kirke, St.hanshaugen, Ullevålsveien 41, Oslo
fredag 16.3.2018
Fra 17:30
laurdag 17.3.2018
Opp til 20:30
Markus kirke, St.hanshaugen, Ullevålsveien 41, Oslo
NorwayOsloYoungsgate 210181
Vis på kartet
242 Deltager
Du er varmt velkommen til JK NORDISK 2018, 16. – 17. mars. Sett av helgen allerede nå!

I tillegg til «vår egen» Anne Christiansen, JesusKvinners initiativtaker, har vi med oss Maria Lundquist og Ruth Nordström som konferansens talere.

Maria Lundquist har et stort og pasjonert hjerte for Jesus og andre mennesker, og brenner for å se andre oppdage sine gaver og sin identitet i Gud. Med lang erfaring og stor iver leder hun andre mennesker til møter med Jesus og hans kjærlighet, ikke minst gjennom lovsang og tilbedelse. Maria leder, sammen med sin mann Joakim Lundquist, menigheten Livets Ord i Uppsala, er mamma til Evelina og Julia, og mormor til Zion.

Ruth Nordström er norsk, men bor i Uppsala, Sverige sammen med familien sin; mannen Mattias og barna Linnea, Emma og Philip. Hun arbeider som selvstendig jurist, og har markert seg gjennom sitt arbeid for å fremme menneskerettighetene. Ruth har blant annet bistått jordmødre i Sverige som mister jobben sin fordi de ikke har reservasjonsrett mot abort. I 2014 ble hun kåret til “Årets upplänning”. Ruth er leder for Provita i Sverige og for Scandinavian Human Rights Lawyers.

MELD DEG PÅ I DAG!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.