Slåttefest på Bergsetvollen

Klettvollveien 449, 2485 Rendalen, Norge - Slåttefest på Bergsetvollen

Klettvollveien 449, 2485 Rendalen, Norge
laurdag 1.9.2018
Fra 12:00
sundag 2.9.2018
Opp til 12:00
Klettvollveien 449, 2485 Rendalen, Norge
Country Name
5 Deltager
Det er mange gamle gode historier om slåttefestene opp igjennom tida på Bergsetvollen, og nå ønsker vi å lage nye historier som det kan prates om!

Bergsetvollen er ei gammel setergrend ved Harrsjøen i Øvre Rendal. Før i tida var det et yrende liv av slåttekarer, budeier og dyr av diverse fasong og farge. Selv om det fortsatt går dyr der på sommeren (og ulven har forsynt seg godt), så er det nå blitt vesentlig roligere sommer og høstkvelder. For snart to år siden begynte arbeidet med å ***** opp ei gammel seterstue undertegnede var så heldig å få kjøpt. Dette begynner nå å ta litt form, og selv om det er mye jobb igjen, så håper vi å få på plass en liten minifestival for venner, venners venner og andre kjente ute på trøa. Gammel som ung. Det er fortsatt i planleggingfasen, men vi tenker som følger:

- Live-musikk lørdag kveld, med diverse innslag. Vi satser på å få satt ut en henger med overbygg og musikkanlegg via aggregat. Har dere forslag til band/innslag, så kom gjerne med det.
- Overnatting i telt eller på liggeunderlag og sovepose i uthuset eller i en låve.
- Griller som står varme.
- Om det er fint vær er det flotte bade og fiskemuligheter i Harrsjøen, fine veier for terrengsykkel, elver og padle kajakk i, eller en fjelltur i Rendalens flotte natur!
- Mottar gjerne tips og forslag, vi tror det kan bli en kul liten minifestival!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.