Bokutgivelse: Hot Club de Norvège 40 år!

Djangofestivalen - Bokutgivelse: Hot Club de Norvège 40 år!

Djangofestivalen
torsdag 24.1.2019
Fra 16:00 Opp til 19:00
Djangofestivalen
NorwayOsloCosmopolite, Soria Moria, Vogtsgate 64 Oslo
Vis på kartet
5 Deltager
HOT CLUB DE NORVÈGE
40 ÅR PÅ VEIEN MED DJANGO

Bestill her:

En lekker billedbok om Hot Club de Norvège i anledning det forestående 40-års jubiléet. Boken forteller historien om Hot Club de Norvèges usannsynlige reise fra gatemusikanter på 70-tallet, via pådrivere innen oppblomstringen av Djangomusikken blant sigøynerne på 80-tallet, internasjonalt gjennombrudd på 90-tallet, og verdensrekord i turnering på 2000-tallet!

Boken er i stort format, og med flere hundre tidligere upubliserte bilder, plakater, avisutklipp, plateomslag og memorabilia. Vi får være med på alle de fantastiske samarbeidsprosjektene med Lillebjørn Nilsen, Løver & Tigre, Angelo Debarre, Jimmy Rosenberg, Symfonisk Django, mm. Vi er med i turnébussen rundt i verden, og er flue på veggen i platestudio. Hot Club de Norvège regnes internasjonalt som Djangomusikkens originale pionerer, og denne fantastiske boken forteller det hele.

Boken utgis i forbindelse med 40-årsjubileet som skal feires med en egen dag på Djangofestivalen – en stor konsert med gjester på Cosmopolite 24. januar 2019, kl 20.00. Ved forhåndsbestillinging sparer du kr 100.- og blir oppført i bokens elegante Tabula Gratulatoria. Du blir dessuten invitert til en eksklusiv meet & greet på Cosmopolite en time før jubileumskonserten 23/1, Djangos fødselsdag! Enkel servering – arrangementet er kun for de som forhåndsbestiller boken.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.