Thomas Dybdahl solo // Håkonshallen

Bergenhus Festning - Thomas Dybdahl solo // Håkonshallen

Bergenhus Festning
laurdag 8.12.2018
Fra 17:00 Opp til 20:00
Bergenhus Festning
NorwayBergenBergenhus 45003
Vis på kartet
36 Deltager
Med bare stemmen og gitarene sine skal Thomas Dybdahl fortrylle publikum i Håkonshallen for andre år på rad. En fin ny førjulstradisjon er etablert i Bergens mest spektakulære konsertsal.

“Rogalendingens forening av sterk lyrikk, stilrent lydbilde og den uimotståelige dynamikken har en tendens til å forføre publikum i senk. Når disse egenskapene i tillegg elegant blir fremført i ærverdige Håkonshallen, er det lite å sette fingeren på,” lød lovordene i Bergensavisens terningkast 5-anmeldelse av Dybdahls utsolgte konserter i Håkonshallen i 2017.

Dybdahls seneste album fikk strålende mottakelse da det ble sluppet i vår og det ble trillet 5 på terningen i VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagsavisen og Stavanger Aftenblad. Dagbladet skrev om albumet: «Pur Vellyd Fra Dybdahl» og Morgenbladet meldte «I mine ører blir Dybdahl bare bedre og bedre».

Det er en opplevelse å se Thomas Dybdahl alene med gitarer og han kommer til å skape magi i den ærverdige Håkonshallen for oss, fredag den 8. desember.

Bergen Live arrangerte for første gang konsert i Håkonshallen i 2016 med vikingprog-bandet Wardruna, som solgte ut to fulle hus. Suksessen ble fulgt opp på Bergenfest i 2017, hvor spesielt utvalgte artister ble presentert i det majestetiske rommet.

Thomas Dybdahl solo i steinhallen er matchmaking på høyt akustisk nivå og en eksklusiv sjanse til å oppleve publikumsfavoritten i helt spesielle omgivelser.

Konserten er et samarbeid med Bymuséet i Bergen.

17.00 Dørene åpner

Vis mer
18.00 Konsertstart

Forsalg for medlemmer av Bergen Lives nyhetsbrev fra mandag 12. februar kl. 10.00.
Ordinær salgsstart fra onsdag 14. februar kl. 09.00.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.