Lemaitre / Sentrum Scene

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene - Lemaitre / Sentrum Scene

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
laurdag 10.11.2018
Fra 19:00 Opp til 23:00
Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
NorwayOsloBadstugata 20183
Vis på kartet
194 Deltager
Den norske, Los Angeles-baserte elektronikaduoen Lemaitre returnerer med ny singel – og er igjen klare til å fylle Sentrum Scene med sine hjemmefans.

Billetter i salg fredag 16. mars kl. 09.00.

Lemaitre debuterte i 2010 og har siden hatt noen eventyrlige år, med massiv internasjonal interesse. De har blant annet gjort en uforglemmelig opptreden på Coachella, «We Got U» ble plukket ut som en av låtene på FIFA 17, de har hatt tung radiorotasjon, og musikken deres dukker stadig opp i tv-serier og reklame, blant annet i telefonreklame for Google og Apple. Mye har altså skjedd siden Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund møttes i Oslo og knyttet felles bånd rundt deres interesse for musikk og artister som Chemical Brothers og Basement Jaxx.

Den nye singelen «Machine» blander lyse synthlinjer, cathy gitarriff og svevende melodi, i en nærmest indiepop-inspirert innpakning. «Machine» er den første i en serie låter som kommer i løpet av året. De kommende singlene er resultatet av samarbeidet med produsentene Coucheron, Jerry Folk og Bearson, alle nordmenn og gode venner bosatt i L.A.

BILLETTER: kr. 315,- + bill.avg. 18 år leg.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.