Kygo // Koengen, Bergen

Bergenhus Festning - Kygo // Koengen, Bergen

Bergenhus Festning
laurdag 25.8.2018
Fra 18:00 Opp til 23:00
Bergenhus Festning
NorwayBergenBergenhus 45003
Vis på kartet
2917 Deltager
Kygo til hjembyens storstue med sin ambisiøse Kids in Love Tour! Forsalget for abonnenter på Bergen Live sitt nyhetsbrev starter onsdag 14. februar kl. 09.00!

Telenor Arena i Oslo, Globen Arena i Stockholm, Royal Arena i København, O2 Arena i London, Ziggo Dome i Amsterdam og Barclays Center i Brooklyn er kun et knippe av de ikoniske stoppestedene på Kygos Kids in Love Tour i 2018.

Bergen Live er enormt stolt over å annonsere at en av verdens største EDM-artister nå kommer hjem til Bergen for å presentere sin nye musikk i et spektakulært liveformat til hjemmepublikummet på Koengen. Sist gang Kygo spilte i Bergen var på hans Cloud Nine Festival på Koengen i 2016, hvilket var en utsolgt, euforisk og svært energisk opplevelse.

Kygo er Norges største musikksuksess gjennom tidene og en av EDM-sjangerens pionerer. Eventyret begynte med at han ble kronet til Spotify’s Breakout Artist i 2015, etter at han ble den artisten som raskest nådde 1 milliard streams på Spotify.

Elektronisk dansemusikk nytes best på fest og nettopp dét skal det bli på Koengen denne kvelden. Vi minner om at konserten i Telenor Arena i helgen var helt utsolgt og anbefaler publikum å sikre seg billett før det er for seint…

Publikum under 15 år må gå i følge med verge.
Ordinær salgsstart fredag 16. februar kl. 09.00.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.