Kveldstur på truger

Gulli P-plass - Kveldstur på truger

Gulli P-plass
onsdag 17.1.2018
Fra 18:00 Opp til 20:30
Gulli P-plass
Country Name
4 Deltager
Vinterens første trugetur går i Undrumsdal, over åpne jorder og inn i dype skoger. Tur i mørket er magisk i lyset av vandrende lykter og kanskje opplyst av månen. Turen vil ta ca. to timer inkl. en liten pause. Vi holder litt tempo og blir svette på ryggen.

Ved snømangel, ta med brodder, da blir det kveldstur med hodelykt (på beina uten truger)!

Husk hodelykt!

Frammøte: kl. 18.00 på Gulli p-plass

Fra Tønsberg kjør på Jarlsberglinna frem til E18 av/påkjørslen. Kjør rett over den 1. rundkjøringen, over E18 bruen og tar til høyre i den 2. rundkjøringen. P-plassen er like ved.


--------------------------------------

Bli med AKTIV på trugetur i vinter! Kveldsturene er ca. 2 – 2,5 timer, og vi holder et tempo som gjør at vi blir svette på ryggen. Tur i mørket er magisk i lyset av vandrende lykter og kanskje opplyst av månen. Noen av turene er oppsatt med sted og oppmøteplass. For andre turer ser vi an hvor det er snø og gode trugeforhold. Kanskje blir turen lagt til dine hjemtrakter, kanskje vi må kjøre litt.


Vis mer
Alle turene er å finne på TOT’s hjemmeside: og på Facebook: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening. Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene. For alle kveldsturene gjelder det at dersom det er snømangel vil turen likevel avholdes; enten flyttes eller avholdes til fots.

Ingen påmelding; bare å møte opp. Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret, på brygga. Det kan også være en fordel med staver, men dette er litt smak og behag.

Turleder: Nick Bull
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.