Vinn 1500 kroner - Bli med i ViaTrumfs julekalender!

https://viatrumf.no/ - Vinn 1500 kroner - Bli med i ViaTrumfs julekalender!

https://viatrumf.no/
sundag 10.12.2017
Fra 14:00
sundag 24.12.2017
Opp til 14:00
https://viatrumf.no/
Country Name
6150 Deltager
Med bare 4 uker igjen til jul er mange godt i gang med årets juleforberedelser. Ved å handle med ViaTrumf vil du få Trumf-bonus på alle dine julegavekjøp. Du får bonus på både klær, leker, sportsartikler, elektronikk, reiser og mye mer. Med nettforhandlere som BliVakker, Ellos, CDON.com, Nelly, Apple, Hotels.com og Expedia, har vi julegavene til alle og enhver. Husk å handle med https://viatrumf.no/ for og få mer ut av julegavebudsjettet!

På arrangementet vil vi legge ut eksklusive tilbud fra våre nettforhandlere helt frem til jul som du kan handle stressfritt hjemmefra. Følg derfor ekstra godt med for ekstra gode tilbud.

Vi teller ned til jul, og trekker en heldig vinner som stikker av gårde med 1500 kr i Trumf-bonus. Alt du trenger å gjøre er å trykke "SKAL" på vårt arrangement og gi dette innlegget en tommel opp 👍 Du må være Trumf-medlem for å delta i konkurransen. Del gjerne innlegget og inviter dine venner så blir vi glade 😀

Vinneren blir trukket onsdag 27. desember og annonseres her på ViaTrumf sin Facebookside samme dag. Dersom du har spørsmål til konkurransen ber vi deg om å sende oss en personlig melding på vår Facebook-side.

NB! Husk å bestille julegavene før 16. desember slik at du er sikker på at du vil få julegavene i god tid før jul 🎁

God julehandel 🎅🏻
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.