God jul, lille venn Trondheim 2017

Comfort hotel Trondheim - God jul, lille venn Trondheim 2017

Comfort hotel Trondheim
tysdag 12.12.2017
Fra 16:00 Opp til 20:00
Comfort hotel Trondheim
NorwayTrondheim
Vis på kartet
2192 Deltager
VÆR SÅ SNILL Å LESE INFOEN OM ARRANGEMENTET. DER FINNER DERE SVAR PÅ DE ALLER FLESTE SPØRSMÅL.PÅMELDINGSFRISTEN HAR GÅTT UT.


Gaven leveres på Comfort Hotell Trondheim (Krambugata ved Nova kino) 12.12.17 mellom kl 17-20.

Dersom man absolutt ikke kan levere på oppsatt tidspunkt, er det mulig å levere på hotellet lørdag 09.12 og søndag 10.12, samt tidligere på tirsdag 12.12. Gaven MÅ leveres til en ansatt i resepsjonen.

NB! Gaven skal være ny, ubrukt, pakket inn og merket med innhold, alder og kjønn.

VI ØNSKER IKKE PERSONLIGE HILSNINGER INNE I PAKKENE!!


Vis merDa er vi igjen klare for årets dugnad «God Jul lille venn» her i Trondheim :)

God jul, lille venn er en behovsprøvd innsamlingsaksjon, hvor vi samler inn nye julegaver til barn i Trondheimsområdet som ikke har det så greit.

Ved å trykke "skal" på dette arrangementet forplikter du deg til å levere en ny, ubrukt gave til et konkret barn du blir tildelt i henhold til en liste jeg legger ut her på siden i begynnelsen av desember.

Listen vil inneholde de påmeldtes navn, samt kjønn og alder på barnet man er tildelt.

Verdien på gaven skal ikke overstige kr 300,- (-dette for at flest mulig skal ha mulighet til å bidra, samt for å sikre at barn av samme familie får gaver med omtrent lik verdi.)

Gaven leveres på Comfort Hotell Trondheim (Krambugata ved Nova kino) 12.12.17 mellom kl 17-20.

NB! Gaven skal være ny, ubrukt, pakket inn og merket med innhold, alder og kjønn.

VI ØNSKER IKKE PERSONLIGE HILSNINGER INNE I PAKKENE!!

Dette fordi noen av gavene vil bli gitt fra foreldre/besteforeldre som ellers ikke ville hatt råd til å kjøpe julegaver til barna sine. Da er det svært uheldig om det står en hilsen fra noen andre inne i pakken.


Vi har nå arrangert denne julegaveinnsamlingen i 3 år, og hvert år får vi tilbakemeldinger fra både foreldre og barn som er veldig takknemlige for julegavene dere har kjøpt <3

Det er også flere av dere gavegivere som forteller at nettopp denne gaven er julens viktigste gave å gi, og noen forteller om egne barn som har fått litt større forståelse for at ikke alle har like mye.

Vi samarbeider med blandt annet med NAV, Blå Kors, Hero, Strinda Frivilligsentral, Melhus Frivilligsentral, Frelsesarmeen og flere barnehjem i nærområdet som fordeler gavene på barn som virkelig trenger det.

Tusen takk for at akkurat du vil være med og bidra! <3


Ønsker du selv å arrangere "God jul, lille venn" der du bor? Ta kontakt med damen som startet det hele i Drammen for flere år siden; Anniken Emilie Hjelde :)
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.