Jeff Lynne’s ELO / Oslo Spektrum

Oslo Spektrum Arena - Jeff Lynne’s ELO / Oslo Spektrum

Oslo Spektrum Arena
fredag 14.9.2018
Fra 19:30 Opp til 23:00
Oslo Spektrum Arena
NorwayOsloSonja Henies plass 20185
Vis på kartet
1849 Deltager
JEFF LYNNE’S ELO legger ut på arenaturné i 2018!

Oslo Spektrum - 14. september 2018

Jeff Lynne’s ELO legger ut på arenaturné høsten 2018, og fredag 14. september står Oslo Spektrum for tur! De er kjent sine utrolige liveshow, så her er det bare å sikre seg billett så fort som mulig.

Billetter i salg fredag 17. november kl. 10.00.

Forsalg via livenation.no fra onsdag 15. november kl. 10.00.

«Our audiences are amazing. It’s like they’re in the group. We can’t wait to play for them again.» sier Jeff i forbindelse med annonseringen av konsertene.

Jeff Lynne’s ELO er mer populære enn noen gang, og har alltid vært kjent for sine episke liveshow og unike stil. Bandet blander på en sømløs og innovativt måte rock, pop og klassisk musikk. ELO har hele 26 UK Top 40-singler, som gjør Jeff Lynnes produksjoner til noe av den mest toneangivende musikken de siste 40 årene, og har gjort at de har solgt over 50 millioner album.

I juni spilte de en fantastisk konsert på Wembley Stadium, som ble foreviget og gitt ut som konsert-DVD. I «Wembley or Burst» ser du Jeff og hans talentfulle musikere fylle Wembley Stadium med et av de mest spektakulære rock & roll-showene gjennom tidene, foran 60.000 mennesker.

Vis mer

«A giant spaceship, pyrotechnics, lasers and big screen visuals all added to the experience of a concert setlist strong on melody and close attention to musical detail.» - The Yorkshire Post

Lynn er av mange sett på som en av de beste musikkprodusentene i historien, og han var en av grunnleggerne og medlemmene i supergruppa The Travelling Wilburys, sammen med Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison og Tom Petty. I tillegg har han samarbeidet med noen av de største navnene i bransjen, som The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, Joe Walsh og mer nylig Bryan Adams.

Gjør deg klar til et forrykende show og en uforglemmelig kveld, når legendariske Jeff Lynne og hans Electric Light Orchestra inntar Norge!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.