Få. Billetter igjen! Tiësto Northern Lights Tour - Trondheim

Scandic Lerkendal - Få. Billetter igjen! Tiësto Northern Lights Tour - Trondheim

Scandic Lerkendal
tysdag 16.1.2018
Fra 21:00 Opp til 23:59
Scandic Lerkendal
NorwayTrondheimKlæbuveien 127 A7031
Vis på kartet
1506 Deltager
Tiësto på eksklusiv Norgesturné
Endelig tilbake til Trondheim!
Salsstart fredag 10. november kl. 10.00 på Ticketmaster.no

I januar 2018 kommer Tiësto tilbake til Norge med sin ” Tiësto Northern Lights Tour”.

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som “The greatest DJ of all time” av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival. I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry, Chainsmokers og John Legend for å nevne noen få, har personlig kontaktet Tiësto i håp om å få en remix.

Albumet “A Town Called Paradise” kom i 2014 og inneholdt hans to første nummer 1 hits i USA, “Wasted”, med Matthew Koma og “Red Lights”. Albumet inneholder også en medley som spilles under det berømte fonteneshowet til The Bellagio i Las Vegas - noe ingen andre elektroniske artister har opplevd før han. I februar 2015 fikk han også en Grammypris for sin remix av John Legends “All Of Me”.

Tiësto er opptatt av å videreføre sin kunnskap og erfaring, og bruker mye av sin tid på å fremme nye lovende DJs. Dette ser man tydelig gjennom hans deltakelse i “Your Shot USA DJ “, en konkurranse som gir unge, lovende DJ ‘er muligheten til å prøve seg for publikum, samt hans eget plateselskap ”Musikal Freedom” som han etablere for å heve nytt talent i elektronika sjangeren.

Til tross for Tiësto´s hektiske turnekalender, residencies og plateselskaper, er kjærligheten til musikken alltid størst. Programmet ”CLUBLIFE” er fremdeles kjernen av alt han gjør. Programmet blir sendt i over 77 land på over 350 radiostasjoner og har i snitt over 40 millioner lyttere. I 2016 feiret han sending nummer 500.

“DJ´ing is my life – it´s a lifestyle” – Tiësto

Vis mer

Tiësto har alltid hatt et nært fohold til Nord-Europa, og han ser frem til å komme tilbake etter hans forrige turné ble utsolgt på noen få timer. Denne gangen er det fem heldige byer i Norge som får oppleve denne legenden på nært hold, samt at han tar turen innom Island og Reykjavik for å avslutte ”Northern Lights Tour” med stil.

Datoer:
16. januar - Trondheim - Scandic Lerkendal
17. januar - Bergen - USF Verftet
19. januar - Tromsø - Winterland / Fløyahallen
20. januar - Stavanger - Sørmarka Arena
22. januar - Reykjavik - Harpa

Billetter i salg via Ticketmaster 10. november alle steder utenom Reykjavik.

Dørene åpner kl. 19.00
Konserstart kl. 21.00
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.