The Stapes Live in Concert

Festiviteten i Kristiansund - The Stapes Live in Concert

Festiviteten i Kristiansund
laurdag 16.12.2017
Fra 21:00
sundag 17.12.2017
Opp til 1:00
Festiviteten i Kristiansund
NorwayKristiansund NordKong Olav V's gate 16508
Vis på kartet
116 Deltager
The Stapes slipper endelig sin EP "Forbidden Fruits" og feirer med storslått releasekonsert i Festiviteten! Tea Megaard og hennes nye band er support!

Rockebandet The Stapes fra Kristiansund har de seneste årene markert seg som et av de mest lovede bandene i regionen. Særlig har de blitt kjent som et heidundrende live-band som gir alt på scenen. Nå viser de at de også behersker studioarbeid og gir ut en EP med tittelen ”Forbidden Fruits”. Platen inneholder fire nye låter spilt inn i AmperTone Studio i Oslo med Kim Lillestøl som produsent. Den gis ut på det nystartede plateselskapet Lofthus Samvirkelag Records.

The Stapes feirer utgivelsen med konsert i festiviteten der billetten inkluderer et nummerert eksemplar av platen på vinyl. De vil også ha med seg to gjester denne kvelden. Sophie Amalie Strøm, som også synger på plata, og Eivind Rygh Seljebø som spiller orgel.

Support for kvelden gjøres av Tea Megaard, som gjorde en bemerkelsesverdig konsert på årets Skjervafest, der hun sang seg inn i de fremmøttes hjerter med sin vakre stemme og egenproduserte låter. Denne kvelden stiller hun med nytt band bestående av Odin Landbakk på gitar, Tarald Kongshaug på bass og August Kristiansen Cancino på trommer.

Lørdag 16. desember
Dørene åpnes 21.00 Showtime 21.30

Billetter hos eventim.no
Ståplass i sal og nummererte sitteplasser på balkong.
Kr 250,-
kr 180,- for studenter

Vis mer
+ bill.avg.

Aldersgrense 15 år.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.