HK til fjells 2018 !

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, Oslo - HK til fjells 2018 !

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, Oslo
sundag 14.1.2018
Fra 10:00
onsdag 17.1.2018
Opp til 16:00
Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, Oslo
NorwayOsloKirkegaten 24-260153
Vis på kartet
599 Deltager
Idretten ved Studentunionen ønsker alle HK-studenter velkommen til å bli med på årets første happening i 2018! På nyåret tar vi med oss landets beste studenter, for å suse ned bakkene og danse på bordet til drømmelandet til skientusiastene. Med et rått afterski-antrekk og skia under arma, har du alt som trengs for å bli med på tidenes vinterarrangement på fjellet!

Hold av 14-17 Januar i kalenderen, for da reiser studentene ved Høyskolen Kristiania i Oslo og Bergen for å innta Norges mest populære alpinsenter. Med en partystemning som bare HK studenter kan lage, temafest, grilling, konkurranser og enda mer på lur, er det bare å ta på seg festhjelmen og gjøre seg klar for fire dager uten skrens!

Hemsedal kan by på løyper for den forsiktige nybegynneren, til kullsorte bratte bakker for den erfarne offpiste-kjøreren. Klarer du ikke å vente? Ta en kikk innom alt Skistar Hemsedal har å by på!

Billettsalget åpner Fredag 13. Oktober kl.11:00 for både Oslo og Bergen. Link til billettsalget kommer når billettene slippes. Husk at du MÅ være student ved Høyskolen Kristiania eller Westerdals for å delta. Studentbevis med gyldig oblat for høst 2017 må fremvises for å hente ut billetten! Billettene er under ingen omstednigheter refunderbare.

Vi anbefaler alle som vil være med å sitte klare ved billettslipp, da det av erfaring blir stor pågang. I fjor forsvant alle billettene på kun få minutter! Vi håper dere er like gira som oss på å dra til fjells, suse i pudder og delta på årets villeste happening!

PRISER:

Oslo m/buss 2849,-

Bergen m/buss 2899,-

Vis mer

Billett u/buss 2599,-

*Det vil i år være mulig å delbetale beløpet. Mer informasjon kommer ved billettslipp*

For spørsmål kan du kontakte disse i hver av byene:

OSLO:
Jonas Wara (Leder for HK til fjells) : nestleder.Idretten@studentunionen.no

BERGEN:
Petter Ødegaard (leder for Idretten i bergen) : leder.idrett.bergen@studentunionen.no

Hytteønsker/endringer:
Sandra Widlund: prosjektansvarlig.idretten@studentunionen.no
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.