Thomas Strønen - Time Is A Blind Guide

Forsamlingslokalet Brønnøysund - Thomas Strønen - Time Is A Blind Guide

Forsamlingslokalet Brønnøysund
onsdag 25.10.2017
Fra 21:00
torsdag 26.10.2017
Opp til 0:00
Forsamlingslokalet Brønnøysund
NorwayBrønnøysundYtre Høgåsvei 378904
Vis på kartet
10 Deltager
Velkommen til en nok en nydelig og unik konsertkveld på Forsamlingslokalet! Denne kvelden kommer Thomas Strønen med et musikalsk stjernelag - blant annet Brønnøysunds egne Ole Morten Vågan!

TIME IS A BLIND GUIDE kombinerer en stryketrio (cello, bass, fiolin) med en pianotrio i en kammermusikalsk drakt. De spiller melodisk komponert akustisk musikk, et sted i møtet mellom samtid, folkemusikk og jazz.

Det er et kraftfullt og sterkt rytmisk ensemble og mye av musikken har underfundige rytmiske motiver. TIME IS A BLIND GUIDE spiller som regel akustisk og har et godt øre for klang og dynamikk, uten at det begrenser energien!

Musikere:

Ayumi Tanaka – piano
Håkon Aase – fiolin
Lucy Railton – cello
Ole Morten Vågan – bass
Thomas Strønen – trommerVis mer
TIME IS A BLIND GUIDE har noen av de mest spennende musikerne i skjæringspunktet mellom kammermusikk og jazz. Strønen er å høre på mer enn 70 plateutgivelser på ECM, Rune Grammofon og Hubro, med Food, Humcrush, Meadow, Sidsel Endresen, John Taylor, Bobo Stenson, Nils Petter Molvær og Christian Fennesz. Han skriver også musikk for teater i inn og utland, film, radio i tillegg til ensembler og band. Han har vært i stallen til ECM Records siden 2004.

TIME IS A BLIND GUIDE platedebuterte på velrenommerte ECM Records i september og har fått strålende anmeldelser i så vel norsk som utenlandsk presse. TIME IS A BLIND GUIDE’s konsert under Cheltenham Jazzfestival 2014 ble av to britiske journalister kåret til årets konsert og ble sendt i alt tre ganger på BBC´s Jazz on 3 i 2014/ 2015. To ganger som programfestet og en gang som lytternes ønskereprise. Ensemblet kom i stand etter at Strønen ble bedt om å skrive et bestillingsverk til Fiona Talkingtons konsertserie Conexions (Nasjonal jazzscene) i Oslo.


Billetter kr 250,- / 200,- / 100,- / 50,- (ordinær, medlem, ungdom, ungdomsmedlem).

Konserten arrangeres med støtte fra Norsk Kulturråd og i samarbeid med Nordnorsk jazzsenter.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.