Utsolgt // Trønderfest med DDE, Ingebrigtsen og Jektvik!

UKA - Utsolgt // Trønderfest med DDE, Ingebrigtsen og Jektvik!

UKA
måndag 23.10.2017
Fra 18:30
tysdag 24.10.2017
Opp til 0:00
UKA
NorwayTrondheimElgeseter gate 17030
Vis på kartet
4183 Deltager
Trønderfest med DDE, Dag Ingebrigtsen og Anders Jektvik!

Hvor: Dødens dal
Når: 23. oktober klokken 17:30

----------------------------------------

UKA elsker Trøndelag og inviterer derfor til storstilt og hjertevarm Trønderfest! Vi byr opp til dans og i den sammenheng skal DDE, Dag Ingebrigtsen og Anders Jektvik varme opp Dødens dal til bristepunktet! Få på deg bart, skinnvest, mokkasiner og bli med på en skamløs og hjertevarm hedring av det beste Trøndelag har å by på!

DDE
Det er ingen selvfølge å holde på samme mannskap i en mannsalder, men DDE-skuta fosser videre med de samme karene som startet eventyret i 1992. Over 3000 konserter senere, for bortimot halve landets befolkning og halvannen million solgte CD-plater, er 25-års jubilantene klare for nok en Trønderfest med byens studenter!

Anders Jektvik
Hitterværingen har gjennom stemningsfull visepop på dialekt berørt hele det norske folk gjennom Tv og radio. Han har blant annet solgt ut Midt-Norges storstue; Olavshallen og gjort seg bemerket som en liveartist som har kommet for å bli!


Vis mer
Dag Ingebrigtsen
Mannen bak slagere som "Forelska i lærer’n" og "Vil du værra med mæ’ hjem i natt". Og med sitt eget band Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids kommer alle de største hitlåtene som perler på en snor.

Dette er kvelden for allsang, varme og et potensielt innblikk i hvordan foreldrene dine "hooket" før i tida. Klar for å bli kjent med din indre trønder? Dette blir en folkefest for Trøndelag!

----------------------------------------

Billetter finner du her: http://bit.ly/trønderfestbillett
Billettpris medlem/ikke-medlem: 290/350
Aldersgrense: 18 år
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.