Utsolgt // Humorgalla i Dødens dal

UKA - Utsolgt // Humorgalla i Dødens dal

UKA
sundag 22.10.2017
Fra 19:30
måndag 23.10.2017
Opp til 0:00
UKA
NorwayTrondheimElgeseter gate 17030
Vis på kartet
2210 Deltager
Humorgalla i Dødens dal! Et konsept der Norges morsomste humorister holder hver sin latter-appell og hvor showet blir guidet videre av Morten Ramm og Lars Berrum!

Hvor: Dødens dal
Når: 22. oktober klokken 18:30

---------------------------------------------

Med en samlet høyde på nesten fire meter skal konferansierene Morten Ramm og Lars Berrum løfte teltduken i Dødens dal. Morten Ramm ble norsk allemannseie med rollen DJ Dan i Torsdag kveld fra Nydalen, og har siden da gjort suksess i en rekke humorshow. Lars Berrum har nå lagt karatestøvlene på hylla og bare blitt sjukt morsom i stedet! Trim lattermusklene, for kruttet han leverer er mer enn nok for at latter-rifla skal gå av.

Med seg på laget, som lett faller innenfor gruppen “morsomste mennesker i Norge”, stiller Tusvik og Tønne, Cess, Erlend Osnes og Martin Beyer-Olsen. Hver av humoristene kommer til å kjøre sin egen latter-appell med hva enn de måtte ønske, mens konfransierene Berrum og Ramm kommer til å sørge for at showet flyter videre!

Tusvik og Tønne, duoen som ikke kjenner annet enn å tale fritt, kommer til Dødens dal for å krysse enda flere grenser. Dette kommer til å bli videreført av Cess; en uredd stand-up komiker med energi og mimikk verdig en hel revy! Martin Beyer-Olsen, med ekspert-erfaring innen sjangeren: "Få folk til å le uansett hvilket medium". Og sist men ikke minst gjester Erlend Osnes scenen, og med en latterfull karriere fra radio på P3 har stand-up komikeren mer enn nok å by på for at du kommer til å ha en fantastisk kveld!

Gjør deg klar for en solid latterbombe hvor grenser pushes og latterkuler sendes i hytt og pine. En helaften med humor har det aldri vært noe å si på, og med Norges beste komikere i manesjen er det bare å lene seg tilbake og skru fjeset i “glise-modus”; for nå skal det flires!


Vis mer
---------------------------------------------

Billetter: http://bit.ly/BilletterHumorgalla

Billettpriser:
Stå medlem/ikke-medlem: 190/270
Sitte medlem/ikke-medlem: 310/390
Sitte nærme medlem/ikke-medlem: 430/520

Aldersgrense: 18 år
Antrekk: Ikke galla
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.