Lorde (supp: Khalid) til UKA 19. oktober!

UKA - Lorde (supp: Khalid) til UKA 19. oktober!

UKA
torsdag 19.10.2017
Fra 18:30 Opp til 23:00
UKA
NorwayTrondheimElgeseter gate 17030
Vis på kartet
2612 Deltager
Lorde til UKA!

Hvor: Dødens dal
Dato: 19. oktober klokken 18:30

Billetter: https://uka.no/program/15-lorde/15

------------------------------------------
Du kjenner kanskje til Lorde; Popdronningen som regjerte med superhiten og den grammy-vinnende låten "Royals". Den over to år lange pausen siden debutalbumet er over og Lorde har allerede rukket å headline Coachella i vår. En konsert Billboard.com beskrev som bedre enn noen gang, og at Lorde er på vei til å bli popdronning. Denne visjonen deler UKA.

New Zealandske Ella Yelich-O'Connor har med over en milliard visninger på YouTube truffet en hel generasjon. På sin unike måte har hun skapt et lydbilde som inviterer lytterne inn i en egen visuell verden med sin urokkelige ærlighet, jordnære personlighet og catchy kanskje til tider mystiske låter. Låten "Green Light" som er en smakebit på Lorde's nye album "Melodrama" har fått strålende mottakelse, og ble beskrevet av Billboard som en bekreftelse på Lordes sterke stemme som låtskriver og tekstforfatter.

Til Trondheim har hun med seg Khalid. Den amerikanske nittenåringen har høstet lovord fra flere hold med sin sårbarhet og musikalske framtoning i en blanding av RnB og soul. Debutalbumet American Teen havnet rett på en 9.plass på Billboard 200, hvor hiten “Location” har i underkant av 200 millioner avspillinger på Spotify. Med feature hos blant annet Calvin Harris og Future så er Khalid en perle som vil ta Trondheim med storm.

Til sammen vil disse artistene avle fram en adelig atmosfære i Dødens dal. Derfor er det lurt å ***** sølvet i god tid.

Vis mer

---------------------------------------

Billetter finner du her:
https://UKA.no/program/15-lorde/15

Medlem: 570
Ikke medlem: 690

Aldersgrense: 18 år
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis litt kjærlighet.

Gi oss gjerne!

Takk skal du ha.

Som alle vil ha Hjelp mye.

Takk skal du ha.